Kérjük válassz milyen tartalmakat szeretnél látni!

7+1 gyakori kifogás a fogszabályozó ellen

71 Gyakori Kifogas

A kifogásokkal az a baj, hogy rengeteg van belőlük, és nem visznek előre az életben. Nem gond, ha kicsit tartasz a változástól, de nem szabad hagynod, hogy a saját pozitív fejlődésedben ez visszatartson. Hallottál már olyanról, aki megbánta, hogy fogszabályozó segítségével helyre hozatta a fogsorát? És olyanról, aki bánja, hogy nem? Na, ugye!

1. kifogás: „Tetszik az eljárás, de drága, nem tudok egyszerre ennyi pénzt költeni erre.”

Az a jó hírünk, hogy nem is kell. Vidéki és budapesti rendelőinkben is igényelhetsz részletfizetést, egyáltalán nem ritka, hogy pácienseink ezt a lehetőséget választják.

A fizetés részleteiről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Ezen kívül időről-időre páros kedvezményt biztosítunk partner rendelőinkben, illetve közösségi média felületeinken is folyamatosan kedvezményekkel és ajándékokkal jelentkezünk, hogy megkönnyítsük az első lépést. Kövess minket Facebookon és Instagramon, hogy ne maradj le róluk!

A rejtett és később felmerülő költségek miatt se aggódj, nálunk nincsenek. A honlapon megtalálható árakban minden benne van, így azokkal nyugodtan kalkulálhatsz.

2. kifogás: „Nem értem, hogyan működik. Hogy lesz olyan hatékony, mint a ragasztott, fém fogszabályozó?”

A láthatatlan fogszabályozó rendszer lényege, hogy egy rendkívül pontos és hatékony fogászati szoftver segítségével megtervezzük az elvárt állapotot. Ezután áttetsző (láthatatlan, biokompatibilis műanyag) sínek sorozatát állítjuk elő 3D nyomtató segítségével. Ezek a sínek fogják lépésről-lépésre kíméletesen az ideális helyzetükbe mozgatni a fogakat. Ennek a modern technológiás szoftvernek köszönhetően pontosabban és gyorsabban tudjuk elérni a vágyott eredményt, mint egy hagyományos, fogakra rögzített fogszabályzóval.

3. kifogás: „Sajnos nincs rá időm, hogy havonta többször fogorvoshoz járjak, állandóan időpontokat egyeztessek.”

Még egy jó hírünk van, ez sem szükséges a hatékony kezeléshez. Mindössze két konzultáció szükséges az elején (felmérés és tervek elkészítése, valamint a tervek átnézése és használati útmutatás), és egy találkozás a végén, amikor átbeszéljük, milyen helyben tartót (retenciós készüléket) szeretnél használni. A konkrét fogszabályozó sínrendszert egyben át tudjuk adni, vagy igény szerint postázni, így nincs szükség folyamatos személyes találkozásokra. Amennyiben bármilyen kérdés vagy probléma merül fel, keresd nyugodtan ügyfélszolgálatunkat, az ország több pontján is találsz konzultációs lehetőségeket biztosító szakrendelőt.

4. kifogás: „Öreg vagyok már a fogszabályzáshoz, azt fiatalon kellett volna. Mostmár kínosnak érezném.”

Ha túl sok fog lett pótolva, azaz a saját (mozgatható) fogak aránya nem megfelelő a kezeléshez, az valóban kizáró ok lehet. Ezen kívül viszont a Smilezor® láthatatlan fogszabályozóinak hatékonysága nem korhoz kötött.

Bármely életszakaszban is jár az ember, a megfelelő szájápolás és az igényes megjelenés fontos ahhoz, hogy jól érezze magát, merjen bátran mosolyogni. A szabályos fogsor hosszútávú befektetés, ami kifizetődik, hiszen sokkal könnyebb tisztítani, mint a szabálytalant, így kevesebbszer kell majd fogorvoshoz menned az elkövetkezendő években. Ráadásul, mivel szinte észrevehetetlen a fogszabályozó sín, csak a remek eredményekre szoktak megjegyzéseket tenni.

5.kifogás: „Bizalmatlan vagyok ezzel kapcsolatban, nem igazán hallottam még erről a kezelésről. Mi a garancia, hogy nálam is beválik?”

Először is: nyugodtan kérdezz tőlünk elérhetőségeinken! Keresd partner rendelőinket Budapesten vagy vidéken, és kérj konzultációs időpontot, hogy a fogorvos pontosan, egyénre szabottan tudjon Neked megnyugtató és konkrét válaszokat adni.

Másodszor: mivel elköteleztük magunkat a legmodernebb fogszabályozási technikák mellett, folyamatosan fejlődünk és újítunk. Azonban az ehhez szükséges technológiákat és eszközöket mindig alaposan megismerjük és kitapasztaljuk, mielőtt a pácienseinken alkalmaznánk őket – mindezt a leghatékonyabb eredmény érdekében.

Harmadszor: ha szeretnél első kézből szerzett tapasztalatokat olvasni, kíváncsi vagy a kezelés eredményeire, akkor csatlakozz bátran a Smilezor® Facebook csoportjához, ahol bármilyen kérdést nyugodtan feltehetsz a közel 1500 főnek és szakértőinknek.

6. kifogás: „Úgy hallottam, hogy fogszabályzáshoz ki kell húzni pár fogamat, és fájdalmas is, ahogy a helyükre mennek.”

Természetesen minden fogsor más, így nincs két ugyanolyan eset. Mi minden esetben arra törekszünk, hogy egészséges fogakat ne kelljen eltávolítani. Viszont, ha a bölcsességfogaid okozzák a torlódást, akkor valószínű, hogy

ki kell húzni. Ezt a rendelőben, az első konzultáció alkalmával a fogorvos már el tudja dönteni.

A sínek használatakor felmerülő feszítő érzést 1-2 óra alatt megszokod, és észre sem fogod venni a kezelés alatt. Gyengéd erőkkel, ám összetett mozgatásokkal tudunk hamar eredményt elérni, mely nem okoz kellemetlenséget.

7. kifogás: „Félek, hogy mit gondolnak majd rólam – főleg a nők -, ha meglátják, hogy férfiként fogszabályozót hordok.”

Ettől több okból kifolyólag sem kell tartanod. Egyrészt, ahogy már említettünk, az átlátszó sínek nagyon diszkrétek, alig észrevehetők. Ellentétben a gyönyörű és szabályos eredménnyel, amit elérhetsz velük.

Másrészt pedig az, ha egy férfi igényes és törekszik az ápoltságra, mindig nagyon vonzó a nők szemében. Egyáltalán nem szégyellni való, sőt! Ha nagyon feszélyez, 1-2 órára ki is veheted, nem úgy, mint a ragasztott fogszabályozó készüléket. Az eredmény pedig hidd el, hogy megéri, a hibátlan mosoly mindenkit elvarázsol!

+1 kifogás: „Nagyon kellemetlen számomra a fogaim jelenlegi állapota, nem szeretném, ha a fogorvos vagy bárki így látná.”

Nem azzal van a probléma, ha valakinek problémája van. Hanem azzal, ha nem tesz ellene semmit, és hagyja, hogy tovább romoljon a helyzet. A fogorvos nem csupán az éves kontroll alkalmával látogatható, tökéletes állapotú fogakkal. Azért vannak, hogy segítsenek, és ma már szinte nincs is olyan probléma, amit ne tudnának megoldani. Azonban fontos, hogy ne halogassuk a dolgot, könnyebb az elején megszűntetni a kisebb komplikációt.

Amit nem sokan tudnak, az az, hogy a foggal kapcsolatos panaszok nem csak az esztétikáról és a könnyű tisztíthatóságról szólnak. Sok esetben a gyakori nyak-, hát- vagy fejfájás oka is a szájban keresendő.

Sikerült meggyőznünk? Akkor gyere el budapesti vagy vidéki rendelőink valamelyikébe! Kattints ide , és nézd meg, hol találod őket!

CTA pin

Válaszd a hozzád legközelebbi rendelőt!

És tedd meg az első lépést a szebb mosoly ösvényén!
Térképes Kereső