Fogszabályozót
Karácsonyra

Tisztában vagyunk vele, hogy egy jövőbeli fogszabályozó kezelés megkezdéséhez szükséges források előteremtése rengeteg ember számára nehézségekkel járhat. Ugyanakkor egy egészséges, szabályos fogazatnak köszönhetően jóval magabiztosabbá válhatunk, amely a jövőben fontos szerepet tölthet be a mindennapjainkban!

Itt a SMILEZORNÁL fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez mérten segítsünk Neked a tökéletes mosoly elérésében így az Ünnepek alkalmából három szerencsést szeretnénk választani, akik díjmentes fogszabályozásban vehetnek részt.

Pályázatokat olyan rászoruló 18-25 év közötti személyektől várunk, akik számára anyagi helyzetükből fakadóan csak vágyálom lehet a fogszabályozás!

A beérkezett pályázatok alapján kiválasztunk három szociálisan rászoruló személyt, akiknek a  #fogszabalyozotkaracsonyra akció keretein belül díjmentesen vállaljuk budapesti rendelőnkben teljes fogszabályozó kezelését, amelynek értéke összesen 1.425.000.- Ft

A pályázat nyereteseitől mindössze annyit kérünk, hogy naplózza a kezelés eredményét, illetve pár fotót, amit marketing célokra használhatunk.

Ha úgy érzed, hogy az anyagi lehetőségeid nem teszik lehetővé a fogszabályozó kezelést, vagy a környezetben ismersz ilyen személyt, küldj hozzánk pályázatot.

A pályázat beküldése során írj nekünk a saját körülményeidről, és arról, hogy miért fontos számodra a szabályos fogazat.

Fontos kiemelni, hogy a láthatatlan fogszabályozó egyes esetekben nem alkalmazható, ezért arra kérünk, hogy a pályázat benyújtásakor képet is csatolj, hogy biztosan segíteni tudjunk. Az űrlap beküldésénél, amennyiben más nevében pályázol, úgy az illető adatait add meg.

A pályázatokat december 17-ig várjuk, ezt követően december 20-án hirdetünk nyerteseket.

Hogyan működik?

Roppant egyszerűen. Csak fotózd le a rajzolt ábráknak megfelelően a fogsorod, töltsd ki az adataidat, válaszolj a kérdésekre, majd nyomj a BEKÜLDÉS gombra!

A minél pontosabb eredmény érdekében kérünk, hogy lehetőleg jó minőségű, nem túl sötét képeket tölts fel, ahol jól látszanak a fogaid mindhárom nézetből.

Tipp: A kamerát és a fejedet is döntsd meg, miközben nagyra tátod a szádat.