Rólunk

Rólunk

0 +
Sikeres kezelés
0
Legyártott sínek
0
Országban vagyunk jelen
0
Hazai partner

A Smilezor® láthatatlan fogszabályozás azért jött létre, hogy egy új szemléletet hozzon a fogászatba, és azon belül a fogszabályozásban. Célunk és küldetésünk az, hogy a páciensek az ország bármely pontján is éljenek, egy egységes rendszerben azonos áron, minőségben és szolgáltatás keretein belül kapjanak komplex láthatatlan fogszabályozó kezelést. Rendszerünk sajátosságai réven igyekszünk leegyszerűsíteni a fogszabályozás kellemetlen hosszadalmas és kompromisszumokkal járó procedúráját.

Mindig törekszünk a pácienseink elégedettségére, amit jól mutat az is, hogy jelentős részük ajánlás útján keresi fel cégünket. A jobb termék előállítása érdekében nagyon fontos számunkra az állandó magas minőség és a digitális fogászat nyújtotta legfejlettebb technológiák alkalmazása. A partner orvosaink és a mi kitartó munkánk eredménye a több ezer sikeres kezelés, gyönyörű mosoly hazánkban és Európa szerte.

Csapatunk a XXI. század tudásával és technológiájával felvértezve áll minden páciensünk fogszabályozó kezelése mögött.

Örömünkre szolgál, hogy a rendszerünk mellett áll egy olyan fogszabályozó szakorvos is, aki a kezelésekben a hagyományos formában nem vesz részt, de szakmai tudásával, támogatásával minden kezelésben, és a rendszer fejlesztésében is aktívan szerepet vállal.

Dr. Németh Kinga fogszabályozó szakorvos bemutatkozása:  

2016 óta dolgozom fogorvosként, de már az egyetemi tanulmányaim alatt is a fogszabályozás, az esztétikai fogászat állt az érdeklődésem középpontjában. Munkám során az esztétikai helyreállítás mellett a funkcionális rehabilitációra törekszem.

Tudásomat rendszeres hazai és külföldi szakmai továbbképzéseken bővítem, igyekszem lépést tartani a szakma újdonságaival. Nagy örömömre szolgál, hogy a Smilezor® csapatával dolgozhatok együtt, kölcsönösen segítve ezzel egymás munkáját, fejlődését.