Minden Smilezor® láthatatlan fogszabályozó mögött
egy szakértő csapat munkája rejlik.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a kiváló szakértelem, és a magas minőségű anyagok felhasználása elengedhetetlen a sikeres kezelésekhez. Éppen ezért cégünk kiemelt figyelmet fordít a folyamatos fejlődésre, a világ élvonalában lévő anyagok alkalmazására, és a termékfejlesztésre. Mindez számunkra elengedhetetlen ahhoz, hogy a Smilezor® láthatatlan fogszabályozó rendszer Európa számos országában folyamatosan bizonyítson.

A fogszabályozó sínek többrétegű (multilayer) anyagból készülnek, ez a legújabb és leghatékonyabb ma elérhető technológia, mely biztosítja a fogak mozgatásához az egyenletes erőket.

Többrétegű anyagok előnyei

Egyenletes erő hat a fogakra sínek hordásának teljes időtartalma alatt, ezáltal gyorsabban képes mozgatni azokat.
Elasztikusabb kialakításának köszönhetően jóval tartósabb, kevésbé törékeny, és kényelmesebb viselést eredményez.

Tervező szoftver

A fogszabályozó kezelések tervezése egy speciális 3D tervező szoftver sietségével történik, mely lehetővé teszi, hogy megtervezzük a kívánt végeredményt, figyelembe a páciens igényeit, az orvos utasításait, valamint a fogak adottságait. A Smilezor® láthatatlan fogszabályozók több különböző csúcsminőségű 3D tervező szoftver használatával készülnek. Ennek köszönhetően a megoldható esetek skálája bővebb, a különböző technológiák megoldást nyújtanak az egyszerűtől az egészen bonyolult esetek megtervezéséig.

3D nyomtatás

A láthatatlan fogszabályozók gyártásához elengedhetetlen eszköz a rendkívül pontos 3D nyomtató.
Cégünk egy speciálisan fogászati célokra kifejlesztett 3D nyomtatót használ a modellek gyártásához, ami alapján a fogszabályozó sínek elkészülnek.