Kérjük válassz milyen tartalmakat szeretnél látni!

OrthoPulse® Fényterápia a fogszabályozásban

Orthopulse1

Az OrthoPulse segítségével összességében lerövidítheti azt az időtartamot, amíg fogszabályozó készüléket kell viselnie. Tudjon meg többet arról, hogy mi az OrthoPulse és hogyan működik.

Mi az OrthoPulse?

Az OrthoPulse egy olyan készülék, amelyet otthon használhat a fogszabályozó kezelés felgyorsítására. A kezelési idő akár a felére is rövidülhet.

Ortopulse2

A tudományos megközelítése a fotobiomoduláció (PBM), más néven alacsony intenzitású fényterápia, amelyet a fogszabályozó fogmozgás kíméletes elősegítésére használnak. Ez a fény ösztönzi a sejtek anyagcseréjét és a kémiai energia növekedését hozza létre, amelyet a szervezet a gyógyulásra, regenerálódásra, valamint a gyulladás és a fájdalom csökkentésére használhat fel. Ez az energia aztán segít a környező csontok átalakításában, és elősegíti a hatékonyabb és gyorsabb fogmozgást. Így a standard 14 napos hordás idő sínenként, akár 7 naposra is csökkenhet.

Orthopulse3

Az OrthoPulse úgy működik, hogy az eszközt a szájába veszi a fogak és a “pofa” közé. A kezelés ideje alatt minden nap 10 perces kezelésen keresztül kell alkalmaznia a készüléket, 5 percet a felső íven és 5 percet az alsó íven.
Az, hogy összességében mennyi ideig kell használnia, különböző tényezőktől függ, például attól, hogy mennyire torlódottak a fogai, vagy mennyire súlyos a harapási rendellenessége.

Orthopulse4

Könnyű

Az egyszerű, elegáns kialakításnak köszönhetően könnyen és kényelmesen használható otthon vagy útközben, tévénézés közben vagy az ágyban – mindezt anélkül, hogy megváltoztatná a napi menetrendjét.

CTA pin

Válaszd a hozzád legközelebbi rendelőt!

És tedd meg az első lépést a szebb mosoly ösvényén!
Térképes Kereső