Smilezor® láthatatlan fogszabályozás napi 2 csésze kávé áráért?

Részletfizetéssel már havi 28.750.- Ft ért.

A tökéletes mosoly elérése egyszerűbb, mint gondolnád.
Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

ÁRAK

Kimagasló minőség és szakértelem,
megfizethető áron.

Válaszd a fizetési konstrukcók közül a számodra megfelelőbbet.

Két részletben fizetve

Összesen

425.000 Ft

Részletfizetési lehetőség

kezdőrészlet

150.000 Ft

+ havi 28.750 Ft

12 hónapig

A tökéletes mosoly elérése egyszerűbb, mint gondolnád.
Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

A fogszabályozás költségei​

A Smilezor® láthatatlan fogszabályozás más fogszabályozó rendszereknél költséghatékonyabb. Ez a Smilezor®-nál használt innovatív technológiáknak köszönhető, valamint annak, hogy a gyártó az orvospartnerek közreműködésével közvetlenül a páciensek számára értékesíti a kezeléseket. Ennek köszönhetően elérhető áron biztosítjuk a fogszabályozókat, szakértelem, és magas minőség megtartása mellet. 

A fogszabályozás költsége a kezelés időtartamától függetlenül két részletben való fizetés esetén 425.000 – Ft.

Részletfizetési lehetőség

A részletfizetés kényelmes megoldás, hiszen naponta csak két csésze kávé árába kerül a kezelés. A tervek megtekintését követően, ha úgy döntesz, hogy belevágsz a kezelésbe akkor szükséges az első részlet fizetése mely 150.000.- Ft és ezzel az első havi sínadagot át is veheted. Ezt követően legközelebb az első részlet kifizetése a mosdik sínadag átvételekor esedékes. Összesen 12 részletből tevődik össze melyek fizetése havi gyakorisággal történik, és összege havonta 28.750.- Ft. Az első adag sínt a fogorvosi rendelőbe kell átvenni, a további síneket pedig a havi részletek fizetését követően GLS- futárszolgálattal juttatjuk el neked. Az utolsó 12. részlet kifizetését követően az összes fennmaradó sint elküldjük.

Smilezor® Teen​

A Smilezor® speciálisan tiniknek készült komplex csomagja, mely magában foglalja egyebek mellett a teljes láthatatlan fogszabályozó kezeléshez szükséges összes sínt, és a kezelés után alkalmazott éjszakai helyben tartó sínt. Ennek a költsége a kezelés időtartamától függetlenül 500.000.- Ft.

Milyen plusz költségek merülhetnek fel a fogszabályozásod alatt?

A Smilezor® láthatatlan fogszabályozás megalkotásakor az egyik fő szempont az volt, hogy komplex kezelést biztosítsunk a páciensek számára, így a kezelések ára magában foglalja a konzultációt, a lenyomatvételt, a tervezést és a kezeléshez szükséges összes sínt. Plusz költségként az egyéb a fogszabályozást megelőző kezelések lehetnek, illetve a kezelés elkezdéséhez szükséges röntgenfelvétel, valamint a kezelés utáni helyben tartó készülék mely a készülék típusait, és az egyes partnerrendelőket tekintve 20.000.- és 35.000 Ft közötti költséget jelent.

RÉSZLETFIZETÉS

Nem a részletfizetéshez nincs szükség hitelbírálatra, vagy számlák bemutatására.

 

Elég a tervek megtekintése után eldönteni, de természetesen már időpontfoglaláskor is jelezheted munkatársunknál.

A partnerfogászatokon, vagy telefonos/e-mailes elérhetőségünkön is érdeklődhetsz munkatársainknál. 

Az első részletet a sínek átvétele előtt szükséges kifizetni. A további részletek pedig a sínek átvételének a dátumától függően havi gyakorisággal.

Az első havi sín adagot a rendelőben adja át a kezelőorvos a fennmaradó síneket a havi részlet kifizetését követően GLS futárszolgálattal küldjük el a megadott címre. A sínek minden esetben a síncsere esedékessége előtt megérkeznek. Az utolsó részlet kiegyenlítését követően a fennmaradó összes sint elküldjük a részedre.