GLAMOUR-napok a Smilezornál

Vágj bele az álmod megvalósításába, legyen ragyogó mosolyod Smilezor láthatatlan fogszabályzó kezelésünkkel most 20%-kal kedvezőbb áron!

Időpontot kérek

Tökéletes mosoly

Piggy Bank

20% kedvezmény

Complex, Pro és Unlimited csomagjaink árából, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Stopwatch

2024.04.11-21.

Az akció időtartama alatt elegendő a kapcsolatfelvételnek megtörténnie, az időpont kérhető későbbre.

Idea 1

Az ország 80 pontján

Válaszd ki a hozzád legközelebbi rendelőt, és kérj időpontot konzultációra!

csomagajánlataink

simple

esztétikai kezelés

complex

alap csomag

pro

összetett esetek/ tini

unlimited

korlátlan csomag
Ár
479.000 Ft
599.000 Ft 479.200 Ft
795.000 Ft 636.000 Ft
1.150.000 Ft 920.000 Ft
Részletfizetés

Mire jó?
Rövid esztétikai kezelés elsősorban a frontfogak enyhe korrekciójára
Középsúlyos eltérések, kis mértékű harapási rendellenességek korrekciójára
Nagymértékű torlódások, harapási eltérések, extrakciós esetek megoldására
Nagymértékű torlódások, harapási eltérések, extrakciós esetek megoldására kínál lehetőséget, többszöri díjmentes újratervezéssel.
IPR
Attachment
Intermaxilláris gumik
Harapásemelő
Kezelés hossza
6 hónapig
7-13 hónap
14 hónap felett
4 éven belül korlátlan
Korrekciós kezelés
1db
1db
2db
4 éven belül korlátlan
Kivehető helybentartó készülék
Évente 3db/fogív

simple

esztétikai kezelés

complex

alap csomag

pro

összetett esetek/ tini

unlimited

korlátlan csomag
 • Ár 479.000 Ft
 • Mire jó? Rövid esztétikai kezelés elsősorban a frontfogak enyhe korrekciójára
 • IPR
 • Attachment
 • Intermaxilláris gumik
 • Harapásemelő
 • Kezelés hossza 6 hónapig
 • Korrekciós kezelés 1db
 • Kivehető helybentartó készülék
 • Részletfizetés
 • Ár 599.000 Ft 479.200 Ft
 • Mire jó? Középsúlyos eltérések, kis mértékű harapási rendellenességek korrekciójára
 • IPR
 • Attachment
 • Intermaxilláris gumik
 • Harapásemelő
 • Kezelés hossza 7-13 hónap
 • Korrekciós kezelés 1db
 • Kivehető helybentartó készülék
 • Részletfizetés

 • Ár 795.000 Ft 636.000 Ft
 • Mire jó? Nagymértékű torlódások, harapási eltérések, extrakciós esetek megoldására
 • IPR
 • Attachment
 • Intermaxilláris gumik
 • Harapásemelő
 • Kezelés hossza 14 hónap felett
 • Korrekciós kezelés 2db
 • Kivehető helybentartó készülék
 • Részletfizetés

 • Ár 1.150.000 Ft 920.000 Ft
 • Mire jó? Nagymértékű torlódások, harapási eltérések, extrakciós esetek megoldására kínál lehetőséget, többszöri díjmentes újratervezéssel.
 • IPR
 • Attachment
 • Intermaxilláris gumik
 • Harapásemelő
 • Kezelés hossza 4 éven belül korlátlan
 • Korrekciós kezelés 4 éven belül korlátlan
 • Kivehető helybentartó készülék
 • Részletfizetés

Uuid=79927243 Cc6b 4554 9ab1 9641c3dfd5ae&library=1&type=1&mode=1&loc=true&cap=true

Hogyan vedd igénybe?

Kérj időpontot konzultációra az ország bármely Smilezor rendelőjébe április 11. és 21. között a weboldalunkon vagy munkaidőben telefonon a +36 1 447 7770 számon.

A kezelés későbbi időpontban kezdődik. Az a fontos, hogy időpont egyeztetési szándékodat jelezd nekünk április 11. és 21. között.

Uuid=9ee888b0 078a 4578 9bd6 Bdc8561d64f6&library=1&type=1&mode=1&loc=true&cap=true

Felhasználási feltételek

A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, részletfizetéssel nem vehető igénybe.

Glamour napok 2024

Kérj időpontot!
  Glamour napok 2024
  CTA pin

  Válaszd a hozzád legközelebbi rendelőt!

  És tedd meg az első lépést a szebb mosoly ösvényén!

  Térképes Kereső

  Eredmények

  Smilezor 13
  Bettina beszámoló

  Fogszabályozásom végére érve szeretném megköszönni az átlátszó fogszabályozó készüléket. Nagyon tetszett benne, hogy nem látszik, teljesen átlátszó az egész, így nem is vették észre, hogy rajtam van. Tényleg esztétikus, úgy sikerült helyre hozni a fogaimat rövid idő alatt, hogy a környezetem nem is vette észre. Végre tudok mosolyogni és nem zavar, hogy látszanak a fogaim, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nem szeret mosolyogni a fogai miatt. Illetve nagyon segítőkész csapatról van szó, türelmesek mindig. A végeredmény pedig csodálatos lett.”

  Bettina

  Smilezor 3
  Molnár Evelin beszámoló

  Már most nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, nagyon boldog vagyok, hogy belevágtam a Smilezor® láthatatlan fogszabályozó viselésébe. Sokkal magabiztosabban mosolygok és ezt teljesen fájdalommentesen értem el. Ha fogszabályozáson gondolkodtok, bátran tudom Nektek ajánlani a Smilezor®-t.

  Molnár Evelin

  Smilezor 14
  Tamás beszámoló

  Gyerekkorom óta szerettem volna fogszabályzót mert nagyon zavart, hogy nem úgy álltak a fogaim ahogyan szerettem volna majd rátaláltam a Smilezor láthatatlan fogszabályzóra. Elmentem a felmérésre és egyből meggyőztek. Nagyon profi, segítőkész és kedves csapat! Semmi rejtett költség nem volt minden úgy volt ahogy a honlapon is leírtak. Nagyon szeretem viselni, mert senki nem látja, hogy van rajtam és mégis sokan megdicsérik a fogaim, hogy mennyit változott és én is imádom az új mosolyom!!! Nagyon örülök, hogy rátaláltam a csapatra nagyon hálás vagyok Köszönöm!!

  Tamás

  Smilezor 18
  Noémi beszámoló

  Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy gyorsan egy nagyon szép fogsort varázsoltatok nekem!! A lehető legjobb választás volt a Smilzor fogszabályzó sínek használata ahhoz, hogy láthatatlanul, rövid idő alatt, egy tökéletes mosoly / fogsor büszke tulajdonosa legyek!! Nem mellesleg úgy, hogy fix, rejtett költségek nélkül, verhetetlen áron fogszabályoztattam! Minden egyes sín után látványos volt a változás! Abszolút elviselhető, nem zavaró, kényelmes a sínek viselése!

  Noémi

  Smilezor 5
  András beszámoló

  Először is összességében, ami számomra a legjobban tetszett az az, hogy mennyire keveset kellett az orvoshoz mennem (igazából csak a felső fogsor rögzítésénél volt egyedül egy felesleges korom, mert a második körben mégis csak a drótos verzióval lett rögzítve es nem az éjszakai fogszabályozóval). Nekem a munka miatt, meg hogy ennyit ingázom az jelentősen meg bonyolította volna az életemet, ha havonta kellett volna fogorvoshoz járnom. A második szempont az az, hogy kivehető, persze az új sínekkel az első 2-3 nap mindig kicsit kellemetlen volt, de hamar rájöttem, hogy étkezés után minél hamarabb vissza kell rakni a sint, mert minél többet hagyok ki annál nehezebb az újabb behelyezés. Számomra a harmadik szempont a láthatatlansága volt, sosem volt kellemetlen es sokszor meg akkor sem vették észre amikor még mondtam is, hogy fogszabályzóm van. +1 hogy mivel teljesen fedi a fogakat igy sosem tapasztaltam az összekoccanásos fájdalmakat, amiket hallottam azoktól, akiknek a klasszikus ragasztott fogszabályozója van.

  András

  Smilezor 11
  Sarolta beszámoló

  Kislánykori képeimet nézegetve tűnt fel, hogy az első fogaim egyre jobban előreállnak. Azután telt az idő, és hol jobban, hol kevésbé zavart. Az interneten találtam erre a fogszabályozási módszerre, s bár voltak kétségeim, de belefogtam. Meg kellett szoknom, hogy nem bárhol, és bármikor ehetek, hogy a higiéniára nagyon kell figyelnem, és bizony nincs popcornozás a moziban… Viszont látványosan alakult a fogsorom, plusz sokan nem is vették észre a fogszabályozót, hisz tényleg láthatatlan. Örülök hogy nem halogattam, nagyon megérte a kellemetlenségeket elviselni. 2021 júliusában kezdtem, és 2022 januárjában már gyönyörű mosollyal táncolhattam a szalagavató bálomon.

  Sarolta

  Smilezor 10
  Nikolett beszámoló

  Már régóta szerettem volna a fogaimat helyre tetetni, de nagyon félek a fogászattól. Mindig is rettegtem a gondolattól, hogy két hetente járjak fogászatra a fogszabályzó állítása miatt. Szerencsére egyik ismerősöm ajánlotta ezt a láthatatlan fogszabályozást. Nagyon gördülékenyen történt minden. Összesen 15 db sínt kaptam amit 2hetente kellett cserélnem otthon saját magamnak (amit bevallom őszintén imádtam, hogy nem kell orvoshoz rohangálni) annyira praktikus. A kezelés összesen 9 hónapig tartott. Kicsi csúszással, mert néha annyira fájt ahogy húzza össze a fogaim, hogy muszáj voltam több órát pihentetni és kivenni a fogszabit. A sín cseréknél az első két-három nap kényelmetlen, szorító érzéssel járt, sokszor fájt is nagyon. De szerintem a hétről hétre változó eredmény magáért beszél, és el tudja feledtetni a fájdalmat. A sínek tisztítása sem járt különösebben nagy gonddal, amikor megmostam a fogam azt is gyorsan a fogkefével megtisztítottam. A csomag amit kaptam tartalmazott egy cuki sín tartót ,egy Mini fogkefét is úgyhogy ha úton voltam sem okozott problémát az éves utáni fogmosási rutin. Összességében teljesen elégedett vagyok mind az eredménnyel mind a gördülékeny ügyintézéssel. Aki fogszabályozáson gondolkodik, de nem szeretne két hetente orvoshoz járni és évekig fogszabit hordani annak szívből ajánlom a láthatatlan fogszabályozást.

  Nikolett

  Smilezor 9
  Molnár Nikolett beszámoló

  Régóta terveztem, hogy belevágok a fogszabályozásba, de mindig halogattam, mert elriasztott a gondolat, hogy valami fémszerkezet legyen a számban. Továbbá a munkám miatt (színész) kizárólag olyan megoldás jöhetett szóba, ami diszkrét, tulajdonképpen láthatatlan, kivehető, és ami nem akadályozza a beszédemet. A Smilezor a legjobb választás, mert minden számomra lényeges szempontnak megfelel. Kényelmes, 2-3 nap után teljesen megszoktam, és már 6 hét után is látványos eredménye van. A cég munkatársai nagyon kedvesek és segítőkészek! Maximálisan elégedett vagyok mindennel, ezért szívesen és bátran ajánlom a Smilezort mindenkinek, akinek szüksége van fogszabályozásra. 🙂

  Molnár Nikolett

  Szigligeti Színház

  Megoldható esetek

  Torlodott Fogak

  Torlódott fogak

  A torlódásról akkor beszélünk, amikor nincs elég hely a fogaknak, így azok nem férnek el a fogíven belül. Kialakulhat a fogak, és az állkapocs mérete miatt, illetve a bölcsességfogak rendellenes irányú növekedése okán. A torlódott fogazat nem csak esztétikai problémákat okoz, hanem emiatt fogínygyulladás, fogszuvasodás, fogkő alakul ki.

  Nyitott Harapas

  Nyitott harapás

  A fogsor összezárásakor a fogak nem megfelelően érintkeznek, a felső metszőfogak nem fedik az alsó metszőfogakat, így rés alakul ki köztük. Kialakulhat nyitott harapás az oldalsó fogaknál is. A nyitott harapás akadályozhatja a pácienseket a megfelelő rágásban, és beszédben is.

  Melyharapas

  Mélyharapás

  Mélyharapásnál a felső metszőfogak a kelleténél jobban fedik az alsó metszőfogakat. Az alsó metszőfogak élei gyakran hozzáérnek a szájpadláshoz, ami íny visszahúzódáshoz, és irritációhoz vezethet. A lakosság 70% – nak valamilyen fokú mélyharapása van.

  Reses Fogazat

  Réses fogazat

  A fogak torlódásának az ellenkezője, túl sok hely van az egyes fogak között. Kialakulhat a fogak, és az állkapocs méreteiből adódóan, illetve hiányzó fogak miatt is. A réses fogazat következtében kialakulhat beszédhiba is.

  Tulharapas

  Túlharapás

  A felső fogsor fokozottan előrébb áll az alsóhoz képest. Kialakulhat örökletesen is, de a gyermekkori rossz szokások is okozhatják, mint pl.: ujjszopás, vagy nyelvlökéses nyelés.

  Kereszharapas

  Keresztharapás

  A keresztharapásnál az alsó fogak a felsők elé harapnak, kiterjedhet az egész fogsorra is, de kialakulhat csak egy-egy fog esetében is.