Ajándékozd a tökéletes mosoly lehetőségét gyermekednek!

Az egészséges mosoly nem csak szép, de önbizalmat is ad gyerekednek – Fedezd fel a Smilezor láthatatlan fogszabályozás lehetőségeit.

Miért a Smilezor?

Not Visible 1

láthatatlan

A rögzített fogszabályzókkal szemben a Smilezor sínek szinte láthatatlanok, ezért gyermeked komfortérzete és magabiztossága nem romlik.

Shield 1

biztonságos

A sínek orvosi biokompatibilis anyagból készülnek, így viselésük nemcsak komfortos, de biztonságos is. Nem sértik a szájat, és szinte fájdalommentesen formálják a fogsort.

Stopwatch

kiszámítható

A kezelést egy digitális tervezés előzi meg, így előre láthatjátok a tervezett eredményt, és a kezelés hosszát, emellett fix összegű csomagajánlataink tartalmazzák az összes kezeléshez szükséges sínt, és nem kell rejtett költségektől tartanod.

Ge7a8799 1 (1)

MI A SMILEZOR MEGOLDÁS?

A Smilezor egy teljes értékű fogszabályozó rendszer, melynek legszembetűnőbb előnye a hagyományos fogszabályzókkal szemben, hogy viselése szinte láthatatlan. A 3D technológiával előállított, orvosi biokompatibilis anyagból készült, átlátszó sínek kényelmesen és hatékonyan alakítják a fogsort. A síneket napi 20-22 órán keresztül kell hordani a legjobb eredmény érdekében, de evéshez, sportoláshoz egyszerűen kivehető.
Tudd meg, hogy gyermekednek való-e megoldásunk!

Láthatatlan vagy hagyományos fogszabályzás?

A Smilezor láthatatlan fogszabályozó számos előnnyel rendelkezik a hagyományos fogszabályozókkal szemben.

  láthatatlan

 • higiénikus

  A sínek a fogtisztításhoz, evéshez kivehetőek, ennek köszönhetően a szájhigiénia nem romlik

 • fémmentes

  Fémmentes, biokompatibilis speciális orvosi műanyagból készül

 • költséghatékony

  A kezelés költségei a fix árnak köszönhetően számolhatók

 • biztonságos

  A láthatatlan fogszabályozó tulajdonképpen egy vékony sportfogvédőként is funkcionál

 • komfortos

  A sínek szinte láthatatlanok, ezért páciensek komfortérzete, és magabiztossága nem romlik

 • kiszámítható

  A kezelést egy digitális tervezés előzi meg, amely végeztével a páciens láthatja a tervezett eredményt, és a kezelés hosszát

  hagyományos

 • nem higiénikus

  Az ételmaradék beszorulhat a fém alkatrészekbe, melyek a fogak tisztítását akadályozzák

 • fémet tartalmaz

  Fémet tartalmaz, a fémre érzékeny pácienseknek allergiát okozhat

 • költséges

  A költségek a kezelés hosszától függően változnak, előre nem látható anyagi vonzatai vannak

 • nem biztonságos

  A fém alkatrészek sportolás közben felsértheti a szájat pl:. labdajátékok, síelés közben

 • nem komfortos

  A készülék látható, viselése kevésbé komfortos, ezért gyakran a páciensek magabiztossága csökkenhet

 • nem kiszámítható

  Nem tervezhető

Hogyan Mukodik

Technológia

A láthatatlan fogszabályozó rendszer áttetsző sínek sorozata, amely lépésről-lépésre kíméletesen mozgatja a fogakat az ideális helyzetükbe.

Alapja egy rendkívül pontos és hatékony fogászati szoftver, amivel képesek vagyunk megtervezni az elvárt állapotot. A legújabb technikával bíró szoftvernek köszönhetően ez az esztétikus és higiénikus fogszabályozó rendszer sokkal pontosabban és gyorsabban működik, mint egy hagyományos, fogakra rögzített fogszabályzó. A tervezést követően 3D nyomtató segítségével állítjuk elő a személyre szabott készüléket.

Csomag Tartalma

A csomag tartalma

 • Mindkét állcsont fogszabályozása

 • Tervezési díj

 • Tervek megtekintése

 • Kezeléshez szükséges összes fogszabályozó sín és egyéb eszközök

eredmények

Smilezor 13
Bettina beszámoló

Fogszabályozásom végére érve szeretném megköszönni az átlátszó fogszabályozó készüléket. Nagyon tetszett benne, hogy nem látszik, teljesen átlátszó az egész, így nem is vették észre, hogy rajtam van. Tényleg esztétikus, úgy sikerült helyre hozni a fogaimat rövid idő alatt, hogy a környezetem nem is vette észre. Végre tudok mosolyogni és nem zavar, hogy látszanak a fogaim, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nem szeret mosolyogni a fogai miatt. Illetve nagyon segítőkész csapatról van szó, türelmesek mindig. A végeredmény pedig csodálatos lett.”

Bettina

Smilezor 3
Molnár Evelin beszámoló

Már most nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, nagyon boldog vagyok, hogy belevágtam a Smilezor® láthatatlan fogszabályozó viselésébe. Sokkal magabiztosabban mosolygok és ezt teljesen fájdalommentesen értem el. Ha fogszabályozáson gondolkodtok, bátran tudom Nektek ajánlani a Smilezor®-t.

Molnár Evelin

Smilezor 14
Tamás beszámoló

Gyerekkorom óta szerettem volna fogszabályzót mert nagyon zavart, hogy nem úgy álltak a fogaim ahogyan szerettem volna majd rátaláltam a Smilezor láthatatlan fogszabályzóra. Elmentem a felmérésre és egyből meggyőztek. Nagyon profi, segítőkész és kedves csapat! Semmi rejtett költség nem volt minden úgy volt ahogy a honlapon is leírtak. Nagyon szeretem viselni, mert senki nem látja, hogy van rajtam és mégis sokan megdicsérik a fogaim, hogy mennyit változott és én is imádom az új mosolyom!!! Nagyon örülök, hogy rátaláltam a csapatra nagyon hálás vagyok Köszönöm!!

Tamás

Smilezor 18
Noémi beszámoló

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy gyorsan egy nagyon szép fogsort varázsoltatok nekem!! A lehető legjobb választás volt a Smilzor fogszabályzó sínek használata ahhoz, hogy láthatatlanul, rövid idő alatt, egy tökéletes mosoly / fogsor büszke tulajdonosa legyek!! Nem mellesleg úgy, hogy fix, rejtett költségek nélkül, verhetetlen áron fogszabályoztattam! Minden egyes sín után látványos volt a változás! Abszolút elviselhető, nem zavaró, kényelmes a sínek viselése!

Noémi

Smilezor 5
András beszámoló

Először is összességében, ami számomra a legjobban tetszett az az, hogy mennyire keveset kellett az orvoshoz mennem (igazából csak a felső fogsor rögzítésénél volt egyedül egy felesleges korom, mert a második körben mégis csak a drótos verzióval lett rögzítve es nem az éjszakai fogszabályozóval). Nekem a munka miatt, meg hogy ennyit ingázom az jelentősen meg bonyolította volna az életemet, ha havonta kellett volna fogorvoshoz járnom. A második szempont az az, hogy kivehető, persze az új sínekkel az első 2-3 nap mindig kicsit kellemetlen volt, de hamar rájöttem, hogy étkezés után minél hamarabb vissza kell rakni a sint, mert minél többet hagyok ki annál nehezebb az újabb behelyezés. Számomra a harmadik szempont a láthatatlansága volt, sosem volt kellemetlen es sokszor meg akkor sem vették észre amikor még mondtam is, hogy fogszabályzóm van. +1 hogy mivel teljesen fedi a fogakat igy sosem tapasztaltam az összekoccanásos fájdalmakat, amiket hallottam azoktól, akiknek a klasszikus ragasztott fogszabályozója van.

András

Smilezor 11
Sarolta beszámoló

Kislánykori képeimet nézegetve tűnt fel, hogy az első fogaim egyre jobban előreállnak. Azután telt az idő, és hol jobban, hol kevésbé zavart. Az interneten találtam erre a fogszabályozási módszerre, s bár voltak kétségeim, de belefogtam. Meg kellett szoknom, hogy nem bárhol, és bármikor ehetek, hogy a higiéniára nagyon kell figyelnem, és bizony nincs popcornozás a moziban… Viszont látványosan alakult a fogsorom, plusz sokan nem is vették észre a fogszabályozót, hisz tényleg láthatatlan. Örülök hogy nem halogattam, nagyon megérte a kellemetlenségeket elviselni. 2021 júliusában kezdtem, és 2022 januárjában már gyönyörű mosollyal táncolhattam a szalagavató bálomon.

Sarolta

Smilezor 10
Nikolett beszámoló

Már régóta szerettem volna a fogaimat helyre tetetni, de nagyon félek a fogászattól. Mindig is rettegtem a gondolattól, hogy két hetente járjak fogászatra a fogszabályzó állítása miatt. Szerencsére egyik ismerősöm ajánlotta ezt a láthatatlan fogszabályozást. Nagyon gördülékenyen történt minden. Összesen 15 db sínt kaptam amit 2hetente kellett cserélnem otthon saját magamnak (amit bevallom őszintén imádtam, hogy nem kell orvoshoz rohangálni) annyira praktikus. A kezelés összesen 9 hónapig tartott. Kicsi csúszással, mert néha annyira fájt ahogy húzza össze a fogaim, hogy muszáj voltam több órát pihentetni és kivenni a fogszabit. A sín cseréknél az első két-három nap kényelmetlen, szorító érzéssel járt, sokszor fájt is nagyon. De szerintem a hétről hétre változó eredmény magáért beszél, és el tudja feledtetni a fájdalmat. A sínek tisztítása sem járt különösebben nagy gonddal, amikor megmostam a fogam azt is gyorsan a fogkefével megtisztítottam. A csomag amit kaptam tartalmazott egy cuki sín tartót ,egy Mini fogkefét is úgyhogy ha úton voltam sem okozott problémát az éves utáni fogmosási rutin. Összességében teljesen elégedett vagyok mind az eredménnyel mind a gördülékeny ügyintézéssel. Aki fogszabályozáson gondolkodik, de nem szeretne két hetente orvoshoz járni és évekig fogszabit hordani annak szívből ajánlom a láthatatlan fogszabályozást.

Nikolett

Smilezor 9
Molnár Nikolett beszámoló

Régóta terveztem, hogy belevágok a fogszabályozásba, de mindig halogattam, mert elriasztott a gondolat, hogy valami fémszerkezet legyen a számban. Továbbá a munkám miatt (színész) kizárólag olyan megoldás jöhetett szóba, ami diszkrét, tulajdonképpen láthatatlan, kivehető, és ami nem akadályozza a beszédemet. A Smilezor a legjobb választás, mert minden számomra lényeges szempontnak megfelel. Kényelmes, 2-3 nap után teljesen megszoktam, és már 6 hét után is látványos eredménye van. A cég munkatársai nagyon kedvesek és segítőkészek! Maximálisan elégedett vagyok mindennel, ezért szívesen és bátran ajánlom a Smilezort mindenkinek, akinek szüksége van fogszabályozásra. 🙂

Molnár Nikolett

Szigligeti Színház

Megoldható esetek

Torlodott Fogak

Torlódott fogak

A torlódásról akkor beszélünk, amikor nincs elég hely a fogaknak, így azok nem férnek el a fogíven belül. Kialakulhat a fogak, és az állkapocs mérete miatt, illetve a bölcsességfogak rendellenes irányú növekedése okán. A torlódott fogazat nem csak esztétikai problémákat okoz, hanem emiatt fogínygyulladás, fogszuvasodás, fogkő alakul ki.

Nyitott Harapas

Nyitott harapás

A fogsor összezárásakor a fogak nem megfelelően érintkeznek, a felső metszőfogak nem fedik az alsó metszőfogakat, így rés alakul ki köztük. Kialakulhat nyitott harapás az oldalsó fogaknál is. A nyitott harapás akadályozhatja a pácienseket a megfelelő rágásban, és beszédben is.

Melyharapas

Mélyharapás

Mélyharapásnál a felső metszőfogak a kelleténél jobban fedik az alsó metszőfogakat. Az alsó metszőfogak élei gyakran hozzáérnek a szájpadláshoz, ami íny visszahúzódáshoz, és irritációhoz vezethet. A lakosság 70% – nak valamilyen fokú mélyharapása van.

Reses Fogazat

Réses fogazat

A fogak torlódásának az ellenkezője, túl sok hely van az egyes fogak között. Kialakulhat a fogak, és az állkapocs méreteiből adódóan, illetve hiányzó fogak miatt is. A réses fogazat következtében kialakulhat beszédhiba is.

Tulharapas

Túlharapás

A felső fogsor fokozottan előrébb áll az alsóhoz képest. Kialakulhat örökletesen is, de a gyermekkori rossz szokások is okozhatják, mint pl.: ujjszopás, vagy nyelvlökéses nyelés.

Kereszharapas

Keresztharapás

A keresztharapásnál az alsó fogak a felsők elé harapnak, kiterjedhet az egész fogsorra is, de kialakulhat csak egy-egy fog esetében is.

csomagajánlataink

simple

esztétikai kezelés

complex

alap csomag

pro

összetett esetek/ tini

unlimited

korlátlan csomag
Ár
479.000 Ft 420.000 Ft
599.000 Ft 519.000 Ft
795.000 Ft 695.000 Ft
1.150.000 Ft 899.000 Ft
Részletfizetés

Kezdő részlet: 135.000 Ft

Törlesztő: 3 x 114.667 Ft

Végösszeg: 479.000 Ft

A részletfizetés az akciós árra nem vonatkozik!

Kezdő részlet: 180.000 Ft

Törlesztő: 4 x 104.750 Ft

Végösszeg: 599.000 Ft

A részletfizetés az akciós árra nem vonatkozik!

Kezdő részlet:  330.000 Ft

Törlesztő: 4 x 116.250 Ft

Végösszeg: 795.000 Ft

A részletfizetés az akciós árra nem vonatkozik!

Kezdő részlet: 450.000 Ft

Törlesztő: 6 x 116.667 Ft

Végösszeg: 1.150.000 Ft

A részletfizetés az akciós árra nem vonatkozik!

Mire jó?
Rövid esztétikai kezelés elsősorban a frontfogak enyhe korrekciójára
Középsúlyos eltérések, kis mértékű harapási rendellenességek korrekciójára
Nagymértékű torlódások, harapási eltérések, extrakciós esetek megoldására
Nagymértékű torlódások, harapási eltérések, extrakciós esetek megoldására kínál lehetőséget, többszöri díjmentes újratervezéssel.
IPR
Attachment
Intermaxilláris gumik
Harapásemelő
Kezelés hossza
6 hónapig
7-13 hónap
14 hónap felett
4 éven belül korlátlan
Korrekciós kezelés
1db
1db
2db
4 éven belül korlátlan
Kivehető helybentartó készülék
Évente 3db/fogív

simple

esztétikai kezelés

complex

alap csomag

pro

összetett esetek/ tini

unlimited

korlátlan csomag
 • Ár 479.000 Ft 420.000 Ft
 • Mire jó? Rövid esztétikai kezelés elsősorban a frontfogak enyhe korrekciójára
 • IPR
 • Attachment
 • Intermaxilláris gumik
 • Harapásemelő
 • Kezelés hossza 6 hónapig
 • Korrekciós kezelés 1db
 • Kivehető helybentartó készülék
 • Részletfizetés

  Kezdő részlet: 135.000 Ft

  Törlesztő: 3 x 114.667 Ft

  Végösszeg: 479.000 Ft

  A részletfizetés az akciós árra nem vonatkozik!

 • Ár 599.000 Ft 519.000 Ft
 • Mire jó? Középsúlyos eltérések, kis mértékű harapási rendellenességek korrekciójára
 • IPR
 • Attachment
 • Intermaxilláris gumik
 • Harapásemelő
 • Kezelés hossza 7-13 hónap
 • Korrekciós kezelés 1db
 • Kivehető helybentartó készülék
 • Részletfizetés

  Kezdő részlet: 180.000 Ft

  Törlesztő: 4 x 104.750 Ft

  Végösszeg: 599.000 Ft

  A részletfizetés az akciós árra nem vonatkozik!

 • Ár 795.000 Ft 695.000 Ft
 • Mire jó? Nagymértékű torlódások, harapási eltérések, extrakciós esetek megoldására
 • IPR
 • Attachment
 • Intermaxilláris gumik
 • Harapásemelő
 • Kezelés hossza 14 hónap felett
 • Korrekciós kezelés 2db
 • Kivehető helybentartó készülék
 • Részletfizetés

  Kezdő részlet:  330.000 Ft

  Törlesztő: 4 x 116.250 Ft

  Végösszeg: 795.000 Ft

  A részletfizetés az akciós árra nem vonatkozik!

 • Ár 1.150.000 Ft 899.000 Ft
 • Mire jó? Nagymértékű torlódások, harapási eltérések, extrakciós esetek megoldására kínál lehetőséget, többszöri díjmentes újratervezéssel.
 • IPR
 • Attachment
 • Intermaxilláris gumik
 • Harapásemelő
 • Kezelés hossza 4 éven belül korlátlan
 • Korrekciós kezelés 4 éven belül korlátlan
 • Kivehető helybentartó készülék
 • Részletfizetés

  Kezdő részlet: 450.000 Ft

  Törlesztő: 6 x 116.667 Ft

  Végösszeg: 1.150.000 Ft

  A részletfizetés az akciós árra nem vonatkozik!

CTA pin

Válaszd a hozzád legközelebbi rendelőt!

És tedd meg az első lépést a szebb mosoly ösvényén!

Térképes Kereső

bizonytalan vagy még?

Itt van 7 érv, ami segít dönteni!

Ge7a8908 1

Kényelmes

A sínek anyaga biokompatibilis, orvosi műanyag, mely minden esetben lenyomatvétel alapján, személyre szabottan készül, sima felszínének, lekerekített széleinek köszönhetően sem az ínyt, sem a szájüregi nyálkahártyát nem irritálja. Nagy előnye a hagyományos fogszabályzóval szemben, hogy nem tartalmaz sem bracketeket, sem íveket, így nem okoz szájüregi sérüléseket, sebeket.

Ge7a8908 1

Láthatatlan

Napjainkban a klasszikus fém fogszabályzó sem számít már annyira cikinek, mint régebben, ennek ellenére sok fiatal ódzkodik tőle. A Smilezor sínek teljesen átlátszóak, így nem kell attól tartaniuk, hogy emiatt negatív attrocitások érnék.

Ge7a8908 1

Zavartalan étkezés

A beragasztott fogszabályzó egyik nagy hátránya, hogy a táplálék könnyen a tappancsok, illetve ívek köré ragad. Emellett számos étel (pl. alma, karamella, és egyéb kemény, ragacsos konzisztenciájú dolgok) kerülendő a kezelés ideje alatt, mivel azok károsíthatják, letörhetik a bracketeket. Ezzel szemben a sínek evéskor kivehetők, így gyakorlatilag semmilyen megkötés nincs az étrendre vonatkozóan.

Ge7a8908 1

Szájhigiénia

A hagyományos fogszabályzó tisztítása jóval nagyobb odafigyelést és idő ráfordítást igényel, amit sok tini elhanyagol, s az elégtelen szájhigiénia következtében a kezelés végére szuvasodások, fehér foltok alakulnak ki a tappancsok körül, illetve a fém gyűrűk alatt. Ezzel ellentétben a láthatatlan fogszabályzó kivehető, így a fogmosás nem igényel semmilyen speciális technikát, a sínek is könnyedén tisztíthatók fogkrémmel, fogkefével, valamint műfogsor tisztító tablettával.

Ge7a8908 1

Rövidebb, ritkább kontrollok

Köszönhetően a rendkívül precíz, pontos számítógépes tervezőszoftvernek, előre kiszámíthatók az egymást követő lépések, így egyszerre több (vagy akár az összes) sín legyártható, éppen ezért nincs szükség 3-4 hetente kontrollra járni.

Ge7a8908 1

Nincsenek vészhelyzetek

Gyakran előfordul a beragasztott fogszabályzó kezelés során, hogy a túl hosszú ív kellemetlen sebeket ejt a páciens szájában, vagy éppen letörik 1-1 bracket, ami miatt soron kívüli kezelés válik szükségessé. Emiatt a láthatatlan fogszabályzós kezelés során nem kell aggódni, nincs olyan szituáció, ami azonnali kezelést igényelne.

Ge7a8908 1

Hobbik

A sínek nem akadályozzák a pácienseket sportolás során, szemben a hagyományos fogszabályzó készülékkel, amely mellett bizonyos sporttevékenységek esetén könnyen előfordulhatnak kisebb-nagyobb sérülések. Nem csupán sportolás, hanem fúvós hangszeren való játszás esetén is kitűnő választás lehet, ugyanis a sínek ez időre kivehetők, így a hangképzést nem befolyásolják.

Ge7a8908 1

Kényelmes

A sínek anyaga biokompatibilis, orvosi műanyag, mely minden esetben lenyomatvétel alapján, személyre szabottan készül, sima felszínének, lekerekített széleinek köszönhetően sem az ínyt, sem a szájüregi nyálkahártyát nem irritálja. Nagy előnye a hagyományos fogszabályzóval szemben, hogy nem tartalmaz sem bracketeket, sem íveket, így nem okoz szájüregi sérüléseket, sebeket.

Ge7a8908 1

Láthatatlan

Napjainkban a klasszikus fém fogszabályzó sem számít már annyira cikinek, mint régebben, ennek ellenére sok fiatal ódzkodik tőle. A Smilezor sínek teljesen átlátszóak, így nem kell attól tartaniuk, hogy emiatt negatív attrocitások érnék.

Ge7a8908 1

Zavartalan étkezés

A beragasztott fogszabályzó egyik nagy hátránya, hogy a táplálék könnyen a tappancsok, illetve ívek köré ragad. Emellett számos étel (pl. alma, karamella, és egyéb kemény, ragacsos konzisztenciájú dolgok) kerülendő a kezelés ideje alatt, mivel azok károsíthatják, letörhetik a bracketeket. Ezzel szemben a sínek evéskor kivehetők, így gyakorlatilag semmilyen megkötés nincs az étrendre vonatkozóan.

Ge7a8908 1

Szájhigiénia

A hagyományos fogszabályzó tisztítása jóval nagyobb odafigyelést és idő ráfordítást igényel, amit sok tini elhanyagol, s az elégtelen szájhigiénia következtében a kezelés végére szuvasodások, fehér foltok alakulnak ki a tappancsok körül, illetve a fém gyűrűk alatt. Ezzel ellentétben a láthatatlan fogszabályzó kivehető, így a fogmosás nem igényel semmilyen speciális technikát, a sínek is könnyedén tisztíthatók fogkrémmel, fogkefével, valamint műfogsor tisztító tablettával.

Ge7a8908 1

Rövidebb, ritkább kontrollok

Köszönhetően a rendkívül precíz, pontos számítógépes tervezőszoftvernek, előre kiszámíthatók az egymást követő lépések, így egyszerre több (vagy akár az összes) sín legyártható, éppen ezért nincs szükség 3-4 hetente kontrollra járni.

Ge7a8908 1

Nincsenek vészhelyzetek

Gyakran előfordul a beragasztott fogszabályzó kezelés során, hogy a túl hosszú ív kellemetlen sebeket ejt a páciens szájában, vagy éppen letörik 1-1 bracket, ami miatt soron kívüli kezelés válik szükségessé. Emiatt a láthatatlan fogszabályzós kezelés során nem kell aggódni, nincs olyan szituáció, ami azonnali kezelést igényelne.

Ge7a8908 1

Hobbik

A sínek nem akadályozzák a pácienseket sportolás során, szemben a hagyományos fogszabályzó készülékkel, amely mellett bizonyos sporttevékenységek esetén könnyen előfordulhatnak kisebb-nagyobb sérülések. Nem csupán sportolás, hanem fúvós hangszeren való játszás esetén is kitűnő választás lehet, ugyanis a sínek ez időre kivehetők, így a hangképzést nem befolyásolják.