Páciensek, akik már minket választottak, és az ő beszámolóik,
valamint a remek eredményeik. Ezúton is köszönjük a nekünk
szavazott bizalmat, és gratulálunk a ragyogó mosolyukhoz.

„Kedves SmileZor csapat,


Fogszabályozásom végére érve szeretném megköszönni az átlátszó fogszabályozó készüléket. Nagyon tetszett benne, hogy nem látszik, teljesen átlátszó az egész, így nem is vették észre, hogy rajtam van. Tényleg esztétikus, úgy sikerült helyre hozni a fogaimat rövid idő alatt, hogy a környezetem nem is vette észre. Végre tudok mosolyogni és nem zavar, hogy látszanak a fogaim, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nem szeret mosolyogni a fogai miatt. Illetve nagyon segítőkész csapatról van szó, türelmesek mindig. A végeredmény pedig csodálatos lett. Bettina”

“Kedves Smilezor!


Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy gyorsan egy nagyon szép fogsort varázsoltatok nekem!! A lehető legjobb választás volt a Smilzor fogszabályzó sínek használata ahhoz, hogy láthatatlanul, rövid idő alatt, egy tökéletes mosoly / fogsor büszke tulajdonosa legyek!!  Nem mellesleg úgy, hogy fix, rejtett költségek nélkül, verhetetlen áron fogszabályoztattam!  Minden egyes sín után látványos volt a változás! Abszolút elviselhető, nem zavaró, kényelmes a sínek viselése!

Üdvözlettel : Noémi”

„Csak ajánlani tudom a SmileZor csapatát!


Gyerekkorom óta szerettem volna fogszabályzót mert nagyon zavart, hogy nem úgy álltak a fogaim ahogyan szerettem volna majd rátaláltam a Smilezor láthatatlan fogszabályzóra. Elmentem a felmérésre és egyből meggyőztek. Nagyon profi, segítőkész és kedves csapat! Semmi rejtett költség nem volt minden úgy volt ahogy a honlapon is leírtak. Nagyon szeretem viselni, mert senki nem látja, hogy van rajtam és mégis sokan megdicsérik a fogaim, hogy mennyit változott és én is imádom az új mosolyom!!! Nagyon örülök, hogy rátaláltam a csapatra nagyon hálás vagyok Köszönöm!!”

„Már nagyon a finisben vagyunk


Már most nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, nagyon boldog vagyok, hogy belevágtam a Smilezor láthatatlan fogszabályozó viselésébe 
 Sokkal magabiztosabban mosolygok és ezt teljesen fájdalommentesen értem el  Ha fogszabályozáson gondolkodtok, bátran tudom Nektek ajánlani a Smilezort.”

-Molnár Evelin

„Először is összességében, ami számomra a legjobban tetszett az az, hogy mennyire keveset kellett az orvoshoz mennem (igazából csak a felső fogsor rögzítésénél volt egyedül egy felesleges korom, mert a második körben mégis csak a drótos verzióval lett rögzítve es nem az éjszakai fogszabályozóval). Nekem a munka miatt, meg hogy ennyit ingázom az jelentősen meg bonyolította volna az életemet, ha havonta kellett volna fogorvoshoz járnom.

A második szempont az az, hogy kivehető, persze az új sínekkel az első 2-3 nap mindig kicsit kellemetlen volt, de hamar rájöttem, hogy étkezés után minél hamarabb vissza kell rakni a sint, mert minél többet hagyok ki annál nehezebb az újabb behelyezés.

Számomra a harmadik szempont a láthatatlansága volt, sosem volt kellemetlen es sokszor meg akkor sem vették észre amikor még mondtam is, hogy fogszabályzóm van. +1 hogy mivel teljesen fedi a fogakat igy sosem tapasztaltam az összekoccanásos fájdalmakat, amiket hallottam azoktól, akiknek a klasszikus ragasztott fogszabályozója van.”

– András

Előtte-utána képgaléria